VoetreflexologieIn 2019 schoolde Julie zich bij tot zwangerschapsvoetreflexologe en in 2022 tot fertiliteitsvoetreflexologe.

Reflexologie is een natuurlijke ontspannende methode om de lichaamsystemen terug in balans te brengen. Het hele lichaam staat in verbinding met de voeten vanwege de zenuwbanen die hier starten of eindigen. Wist je trouwens dat een voet meer dan zevenduizend zenuwuiteindes bevat?

 

Wanneer je klachten ondervindt, kan Julie met drukpunten en massages op de voeten jouw klachten proberen te verlichten. Daarnaast is de lijst met voordelen rond voetreflexologie oneindig. Zo vermindert het stress, verbetert het de bloedcirculatie en het immuunstelsel en het optimaliseert de werking van organen en klieren. De natuurlijke manier van werken maakt het mogelijk om op eender welke moment in jouw zwangerschap te genieten van voetreflexologie. Heb je trouwens ooit al gehoord van de Moxa therapie? Dat passen we toe wanneer jouw kindje in stuitligging ligt. De therapie is ook gebaseerd op voetreflexologie. Julie werkt met een moxa-stick, warmte en massage. Ze legt jou dan ook vakkundige uit hoe jij deze therapie zelf kan toepassen.

 

Heb je klachten, nood aan ontspanning of baby’tje in stuitligging? Dan kan je Julie bellen of mailen voor een afspraak voetreflexologie. Deze therapie gaat door in haar praktijkruimte in Booischot.


Prijs: €60 eerste consult  -   €45 opvolgconsult